ISO 3103:1980

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق · اعتمدت بتاريخ ٠١ أبريل ١٩٨٠

Tea — Preparation of liquor for use in sensory tests

ملفات الوثيقة ISO 3103:1980

الإنجليزية 4 صفحات
إصدار سابق
20.19 BHD

مجال الوثيقة ISO 3103:1980

The method consists in extracting of soluble substances in dried tea leaf, containing in a porcelain or earthenware pot, by means of freshly boiling water, pouring of the liquor into a white porcelain or earthenware bowl, examination of the organoleptic properties of the infused leaf, and of the liquor with or without milk or both.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 37303:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management
ISO 37302:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness
ISO 21740:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance
ISO 7899-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method