ISO 3103:1980
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ أبريل ١٩٨٠
Tea — Preparation of liquor for use in sensory tests
ملفات الوثيقة ISO 3103:1980
الإنجليزية
4 صفحات
إصدار سابق
20.26 BHD
مجال الوثيقة ISO 3103:1980
The method consists in extracting of soluble substances in dried tea leaf, containing in a porcelain or earthenware pot, by means of freshly boiling water, pouring of the liquor into a white porcelain or earthenware bowl, examination of the organoleptic properties of the infused leaf, and of the liquor with or without milk or both.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 37303:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for competence management

ISO 37302:2025
مواصفة قياسية دولية
Compliance management systems — Guidance for the evaluation of effectiveness

ISO 21740:2025
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Launch window estimation and collision avoidance

ISO 7899-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Enumeration of intestinal enterococci — Part 3: Most probable number method
