ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ سبتمبر ٢٠٢٤

Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods

ملفات الوثيقة ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
7.71 BHD

مجال الوثيقة ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 5674:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Tractors and machinery for agriculture and forestry — Guards for power take-off (PTO) drive-shafts — Strength and wear tests and acceptance criteria
ISO 15373:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plastics — Polymer dispersions — Determination of free formaldehyde
ISO 8000-210:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 210: Sensor data: Data quality characteristics
ISO 20251:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Textile floor coverings — Water impermeability test