ISO 16520:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٠ يناير ٢٠٢٥
Tourism and related services — Restaurants and catering — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 16520:2025
الإنجليزية
15 صفحات
الإصدار الحالي
45.28 BHD
مجال الوثيقة ISO 16520:2025
This document defines terms used in the tourism industry in the field of restaurants and catering.
This document applies to restaurants and catering services, which prepare and serve or deliver food and beverages to customers.
This document does not apply to the production line of food and beverages.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 21013-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices

ISO 19223-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation

ISO/IEC TR 23951:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model


ISO/IEC 14496-32:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance

