ISO 3432:2008

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٨ يناير ٢٠٠٨

Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method

ملفات الوثيقة ISO 3432:2008

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
29.39 BHD

مجال الوثيقة ISO 3432:2008

ISO 3432│IDF 221:2008 specifies the characteristics of a butyrometer (including stoppers) for the determination of the fat content, in the range 0 % mass fraction to 40 % mass fraction, of cheese by the Van Gulik method and illustrates suitable devices for weighing and introducing the cheese test portion.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 23009-9:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)
ISO/IEC TR 27599:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases
ISO 4517:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings
ISO 15237:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury