ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٥ يونيو ٢٠٢٣

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
BHD 20.31

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 18990:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement of radioactivity in urine-238Pu, 239Pu and 240Pu — Test method using alpha spectrometry or ICP-MS
ISO 11929-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Determination of the characteristic limits (decision threshold, detection limit and limits of the coverage interval) for measurements of ionizing radiation — Fundamentals and application — Part 3: Applications to unfolding methods
ISO 11929-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Determination of the characteristic limits (decision threshold, detection limit and limits of the coverage interval) for measurements of ionizing radiation — Fundamentals and application — Part 2: Advanced applications
ISO 18243:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled mopeds and motorcycles — Test specifications and safety requirements for lithium-ion battery systems