ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 يونيو 2023 ·

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

معامل ومعدات تصنيع الأغذية
* معدات التبريد، انظر 27.200 * مخازن التبريد ، انظر 97.130.20

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 13615:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Atractylodes macrocephala rhizome
ISO/IEC/IEEE 8802-15-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Telecommunications and information exchange between systems — Local and metropolitan area networks — Specific requirements — Part 15-4: Wireless medium access control (MAC) and physical layer (PHY) specifications for low-rate wireless personal area networks (WPANs)
ISO/IEC 21122-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — JPEG XS low-latency lightweight image coding system — Part 1: Core coding system
ISO/IEC 33202:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Software and systems engineering — Core agile practices