ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 يونيو 2023 ·

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

معامل ومعدات تصنيع الأغذية
* معدات التبريد، انظر 27.200 * مخازن التبريد ، انظر 97.130.20

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/PAS 8329:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Extended master connection file (χMCF) — Description of mechanical connections and joints in structural systems
IWA 45:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable critical mineral supply chains
ISO/TS 5462:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber latex coated fabric gloves — Specification
ISO 19085-9:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 9: Circular saw benches (with and without sliding table)