ISO 18794:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ نوفمبر ٢٠٢٥
Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 18794:2025
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
30.71 BHD
مجال الوثيقة ISO 18794:2025
This document defines terms related to coffee sensory analysis.
This document includes definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a) basic terms of sensory analysis;
b) generic terms in the sensory assessment of coffee;
c) terms related to coffee-specific odours and tastes;
d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 18990:2025
مواصفة قياسية دولية
Measurement of radioactivity in urine-238Pu, 239Pu and 240Pu — Test method using alpha spectrometry or ICP-MS
ISO 11929-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Determination of the characteristic limits (decision threshold, detection limit and limits of the coverage interval) for measurements of ionizing radiation — Fundamentals and application — Part 3: Applications to unfolding methods
ISO 11929-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Determination of the characteristic limits (decision threshold, detection limit and limits of the coverage interval) for measurements of ionizing radiation — Fundamentals and application — Part 2: Advanced applications
ISO 18243:2025
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled mopeds and motorcycles — Test specifications and safety requirements for lithium-ion battery systems